• Add description, images, menus and links to your mega menu

  • A column with no settings can be used as a spacer

  • Link to your collections, sales and even external links

  • Add up to five columns

  • Η ιστορία μας

     

    Μια μέρα, πολύ καιρό πριν, ήρθε μια ψυχή στην αγκαλιά μου. Μια ψυχή, που με έκανε να δω τον κόσμο διαφορετικό και θα άλλαζε τα πάντα στη ζωή μου. Ήταν το αγαπημένο μου σκυλί, η Πέρσα.

    Η Πέρσα ήταν πολλά περισσότερα από ένα κατοικίδιο. Ήταν ένας φίλος που με καταλάβαινε χωρίς λόγια, ένας πιστός σύντροφος, ένας φύλακας ψυχής που γέμιζε κάθε στιγμή της ζωή μου με αγάπη και χαρά. Με την ανιδιοτελή της αγάπη και την πιστή συντροφιά της, η Πέρσα με έμαθε να εκτιμώ τις απλές χαρές της ζωής. Λάτρευε τις βόλτες, να απολαμβάνει τον ήλιο, να κυλιέται στο γρασίδι και να κυνηγάει περιστέρια. Μαζί μοιραστήκαμε ατελείωτες στιγμές χαράς.

    Όταν η Πέρσα άφησε αυτόν τον κόσμο, άφησε πίσω ένα κενό που κανένας άλλος δεν μπορούσε να γεμίσει. Είχε σημαδέψει κάθε στιγμή μου. Ήθελα να βρω έναν τρόπο να τιμήσω τη μνήμη της και να κρατήσω ζωντανή την αγάπη που μοιραστήκαμε.

    Έτσι γεννήθηκε το persathedog.com. Ο ιστότοπος αυτός είναι ένας φόρος τιμής στην Πέρσα, ένας τρόπος να μοιραστώ την αγάπη μου γι' αυτήν με τον κόσμο. Κάθε φωτογραφία που μετατρέπω σε τέχνη, είναι μια διαρκής υπενθύμιση της αγάπης που μοιραστήκαμε. Στο persathedog.com, οι ιστορίες αγάπης μεταξύ ανθρώπων και των κατοικιδίων τους γίνονται αιώνιες. Μέσα από κάθε προσωποποιημένη εκτύπωση, μια μικρή πινελιά της ψυχής του κάθε κατοικιδίου ζει για πάντα. Είναι ένας τρόπος να πούμε "σ' αγαπώ" και "θα σε θυμάμαι πάντα".

    Η Πέρσα μπορεί να μην είναι πια εδώ, αλλά η αγάπη της είναι ακόμα ζωντανή μέσα στην καρδιά μου και στις δημιουργίες μου. Σε κάθε καμβά, σε κάθε αφίσα, σε κάθε μπλουζάκι, υπάρχει λίγο από την Πέρσα, λίγο από την αγάπη που μοιραστήκαμε. Και αυτό το δώρο της αγάπης είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ με όλο τον κόσμο.

     

    Καλώς ήρθατε!